Tijd voor een Uitje!


 
 
Tijd voor een Uitje!
Tijd voor een Uitje!
Tijd voor een Uitje!
Tijd voor een Uitje!
Tijd voor een Uitje!

Opdrachtgever

Tijd voor een Uitje! is een groot outdoorverhuurbedrijf dat complete arrangementen aanbiedt.
Een arrangement bestaat altijd uit een activiteit + lunch, brunch en/of diner. Momenteel werken met ondernemers in de toeristische branche in Noord Brabant, Limburg en Utrecht.


Creaties

Huisstijl
De huisstijl bestaat uit een eigen mascotte, een koekoek, niet te verwarren met de befaamde Twittervogel. De kleur van de vogel is een van de hoofdkleuren in deze huisstijl naast de groene kleur die doorgaans aansluit op het outdoor gehalte van de formule. De koekoek komt uit een klok of huisje en geeft luid aan dat het nodig tijd is voor een uitje om uit de sleur van alle dag te komen en te genieten van een leuk arrangement.

Illustraties
De koekoek komt als vast onderdeel in alle communicatie-uitingen terug. Rondom de koekoek is een eigen wereldje gecreëerd, aangevuld met voertuigen, die onderdeel zijn van de activiteiten, als ook een landschap met vogelhuisjes die de locaties illustreren.

Folder
Wat Tijd voor een Uitje is? Dat wordt kort uitgelegd in de folder die bij de introductie is verspreid.

Website
Je kunt bij Tijd voor een Uitje! online een arrangement reserveren. Lees meer over de website ›Heeft u een ontwerpvraagstuk voor een nieuwe huisstijl, illustraties, folder of website?

Neem dan nu contact met ons op voor een
vrijblijvende offerte op maat of bel ons: 076 – 565 88 62.

 

BewarenBewaren

Bekijk ook:
 
 
 
 
 
Cookie
verklaring
Deze site gebruikt cookies
om instellingen te onthouden.
Graag aanvaarden?
  Aanvaarden   Afwijzen