Perfetti Van Melle Breda


 
 
Perfetti Van Melle Breda
Perfetti Van Melle Breda
Perfetti Van Melle Breda
Perfetti Van Melle Breda
Perfetti Van Melle Breda

Opdrachtgever

Perfetti Van Melle is een innovatief en dynamisch bedrijf met een passie voor snoep en kauwgum. In meer dan 150 landen in de wereld kun je hun producten vinden, waaronder Mentos (Gum), Fruittella, Klene, Look-O-Look, Chupa Chups, Smint en Frisk.
 

Creaties

vdS visuele creaties heeft het ontwerp van 5 wandpanelen in Pop-art stijl verzorgd als decoratie voor de open dag van Perfetti Van Melle in Breda. De open dag wordt speciaal gehouden voor vrienden en familie van werknemers en vond dit jaar (na 2012) weer plaats in Breda op zaterdag 21 mei 2016. En met succes! Er waren in totaal ruim 2.700 bezoekers. De panelen hangen permament in een gang waar elke dag werknemers in de snoepjesfabriek lopen.

Perfetti Van Melle heeft ons gevraagd om voor de open dag, maar ook voor daarna, 5 visuals te ontwerpen in Pop-art stijl met daarin hun producten die duidelijk zichtbaar en herkenbaar moeten zijn voor: Mentos Fruit, Mentos Mint, Mentos Mini (fruit), Fruittella Dummy en Frisk Power Mints.

Wij vonden dit uiteraard een hele leuke creatieve opdracht die we mochten realiseren. We hebben ons helemaal in laten leven in de producte en Pop-art.

De visuals zijn full colour geprint op contourgesneden Dibond panelen van 2 x 3 meter die op een muur zijn bevestigd. Door de contourgesneden vorm en te werken met afstandhouders, creëer je een diepte effect op de afgebeelde verpakking(en) en snoepjes. De panelen zijn vervaardigd en gemonteerd door EuroPromoTextiel.


Conceptfase

Tijdens de conceptfase hebben we in onze schetsen een ludiek idee bedacht maar vanwege de ruimte waar de panelen hangen zou dit niet het maximale effect kunnen behalen. Het idee: Door een kijkvenster in de panelen aan te brengen en daarachter een originele verpakking met e.v.t. losse snoepjes te plaatsen.
 

Meer visuals

We hebben ook twee andere visuals ontworpen maar die zijn vanwege keuzes niet meer vervaardigd:
 

Ook je kantoor of bedrijfsruimte aankleding met een originele visual?

Neem dan nu contact met ons op voor een
vrijblijvende offerte op maat of bel ons: 076 – 565 88 62.
 

 

 

 

 

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Bekijk ook:
 
 
 
 
 
Cookie
verklaring
Deze site gebruikt cookies
om instellingen te onthouden.
Graag aanvaarden?
  Aanvaarden   Afwijzen