Kloosterman B.V.


 
 
Kloosterman B.V.
Kloosterman B.V.
Kloosterman B.V.
Kloosterman B.V.

Opdrachtgever

Kloosterman B.V. is een dienstverlenend bedrijf op het gebied van grondverzet, transport en agrarisch loonwerk.

 

VAN 1 PK IN 1915 NAAR 15.000 PK IN 2015

In 2015 viert Kloosterman B.V. hun 100 jarig jubileum.

 

Creaties

Om dit 100 jarig jubileum te vieren, heeft Kloosterman ons gevraagt een jubileum kwartetspel te ontwerpen voor hun klanten en relaties. Dit kwartetspel is verdeeld in 13 categorieën met elk 4 kaarten. Op elke categorie zijn machines en diensten van Kloosterman afgebeeld en zijn te onderscheiden aan een eigen kleurstelling en een pictogram. Daarnaast bevat het kwartetspel 3 losse kaarten met een introductie, een tijdlijn met daarin sprongetjes in de geschiedenis (1915 - 2015) en spelregels.

Kloosterman organiseerde op zaterdag 11 juli een open dag en een jubileumfeest, hiervoor hebben wij een uitnodiging ontworpen die gepersonaliseerd naar klanten en relaties werden verstuurd.

In al deze ontwerpen zit ook een speciaal door ons ontworpen jubileum logo verwerkt in twee varianten. De logo's werden o.a. bedrukt op t-shirts en bierviltjes.

Kloosterman heeft ook aan de kinderen gedacht en heeft ons gevraagd een kleurplaat te ontwerpen. Met die kleurplaat kunnen kinderen aan een kleurwedstrijd mee doen en bevat ook een speurtocht waarmee je op het terrein naar 7 letters mocht zoeken die op de machines te vinden waren welke samen een woord vormen: h o n d e r d).

 

 


Ook een relatiegeschenk met een speciaal en uniek ontwerp?

Neem dan nu contact met ons op voor een
vrijblijvende offerte op maat of bel ons: 076 – 565 88 62.

 

 

 

Bekijk ook:
 

Klantreactie:
"Ze zijn binnen. Prachtig! Echt zo leuk in t echt." - Leontien Kloosterman -  
 
 
 
Cookie
verklaring
Deze site gebruikt cookies
om instellingen te onthouden.
Graag aanvaarden?
  Aanvaarden   Afwijzen