NAC Breda

NAC Breda

NAC Breda is een Nederlandse voetbalclub uit Breda die op 19 september 1912 werd opgericht.

Als sponsor van de NAC Business Club is vdS, sinds aanvang seizoen 2017/2018, officieel creatieve partner van NAC Breda.
vdS verzorgd visuele uitingen voor o.a. de business club, de commerciële afdeling en voor diverse communicatie doeleinde. Dit betreft oa. flyers, posters, banners, visuals voor presentaties, enz.

Creatie

Flyers en posters
Voor tal van communicatie uitingen naar sponsoren van NAC ontwerpt vdS de flyers en de posters.

   

Visuals voor presentaties
Het commerciële team van NAC Breda zijn altijd druk om NAC Breda te verbinden met ondernemers (lokaal en regionaal) en maatschappelijk betrokken organisaties. Hiervoor bedenkt NAC ludieke en scherpzinnige marketing gerichte activaties. vdS realiseerd pakkende visuals om de activaties extra te versterken.

VIP Tafel
NAC biedt voor sponsoren een VIP Arrangement aan waarbij je gedurende een wedstrijd met aantal personen aan een eigen VIP tafel staat compleet verzorgd met hapjes, drankjes en meer.
vdS heeft een fraai ontwerp gemaakt voor de tafelbladen met historische foto's van hoogtepunten in de geschiedenis van NAC. De tafels zijn gemaakt van steigerhout met een ijzeren constructie die vervaardigd zijn door VanLonden steigerhout.

Business Fair
Voor evenementen als de NAC Business Fair realiseerde vdS hiervoor een flyer, poster, roll-up banner, beach flags, een spandoek (binnen- en buitenreclame) en een video animatie.

vdS werkt samen met diverse partners van NAC om tot een succesvol resultaat te komen.

 

 

Bekijk ook:
 
 
 
 
 
Cookie
verklaring
Deze site gebruikt cookies
om instellingen te onthouden.
Graag aanvaarden?
  Aanvaarden   Afwijzen