Over vdS

 
 

vdS maakt je zichtbaar!

vdS is een full service grafisch ontwerpbureau in Breda.
Ben je op zoek naar een uniek ontwerp, fysiek of digitaal,
dan zit je bij ons goed.

 

Over ons

“Of het nu gaat om een logo, beursstand, website of een illustratie: wij luisteren naar je wensen en komen altijd met een onderscheidend, duurzaam en marketingtechnisch ontwerp dat tot de verbeelding spreekt en zijn eigen verhaal vertelt”.

Bij vdS hebben onze mensen de passie om zich in te leven in een opdracht en elke klant te verbazen met een origineel ontwerp. Samen werken met veel plezier aan hele diverse opdrachten voor zeer brede groep klanten.
 

creatieve grafische vormgeving

15 jaar creatieve oplossingen

Sinds 2002 zijn wij gespecialiseerd in het ontwikkelen van logo’s en huisstijlen, maar je kunt daarnaast ook bij ons terecht voor alle soorten grafische vormgeving en print,
webdesign en promotionele ontwerpen.

In de begin jaren heeft vdS veel ontwerpen mogen maken voor horeca en dance feesten zoals flyers, posters en tickets. Daarnaast was vdS ook gespecialiseerd in 'ambachtelijke' creaties. Denk hierbij aan muurschildereingen, portretten, airbrush en illustraties. De kwast en verf werd door de digitalisering steeds minder door ons uitgeoefend maar het maken van illustraties doen we nog steeds. vdS weet zich daarmee te specialeseren in o.a. infographics een steeds meer gebruikte methode om effectief te communiceren via beelden.
 
 

Persoonlijke service

Je kan rekenen op een creatief ontwerp voor elk vraagstuk, en profiteren van onze persoonlijke en vertrouwde service
 
Samen met marketeers, collega-vormgevers, tekstschrijvers, illustratoren, fotografen, IT-ers, website programmeurs, drukkers en standbouwers bieden wij altijd een betaalbaar totaalproduct dat aan al jouw wensen voldoet.
 
 

Kopje koffie?

Voor we gaan ontwerpen, zorgen we dat we je organisatie wat beter leren kennen. Alleen zo kunnen we echt iets ontwerpen dat bij je organisatie en vooral ook bij je doelstellingen past. 
 
Samen een kopje koffie drinken en over de mogelijkheden praten? Bel of mail ons!
 
 
 

 

BewarenBewaren

 
 
 
 
Cookie
verklaring
Deze site gebruikt cookies
om instellingen te onthouden.
Graag aanvaarden?
  Aanvaarden   Afwijzen